Kutsume palverändureid ühiselt pühal aastal etappide kaupa koos kõndima Eesti jaakobiteel. II etapp algab Hageri Lambertuse kirikust 4. juunil kell 10.00. Liigub sealt Rapla Maarja-Magdaleena kirikusse ja lõppeb 5. juunil Märjamaa Maarja kirikus. Reede ja laupäev on planeeritud rändamiseks seetõttu, et kirikus pühapäeviti jumalateenistusel hõivatud koguduse liikmed ja vaimulikud saaksid rännakust osa võtta.
Võid osaleda rännakul etappide kaupa terve aasta jooksul või käia kaasa ainult ühe päeva.
Rännakule on oodatud kõik, kellele see huvi pakub. Kiriklikku kuuluvust ei küsita. Rännuraja kulgemise kohta maastikul saad infot kodulehelt www.caminoestonia.com

Registreerumine on oluline majutuse ja toitlustuse planeerimiseks.
Osalemiseks täida allolev registreerimisvorm:
https://forms.gle/3FD16Qx6shnsMNz3A

Majutuse ja toitlustuse eest toimub arveldamine kohapeal. Võta kaasa pisut sularaha. Kui osalesid ka esimesel palverännu etapil 7. ja 8. mail, siis võta kaasa kasutusel olnud palveränduri pass.
4. juuni, esimese päeva hommikusöök söö kodus, lõunasöök võta kodust kaasa ja õhtusöögi aitab katta Rapla kogudus. Ühine on 5. juuni hommikusöök ja lõunaks saame midagi teepealt kauplusest kaasa haarata.
Ööbimiseks võta kaasa matt ja magamiskott. Kui tunned end seljakotti pakkides pisut nõutuna, ava kodulehel camino.ee palveränduri ABC. Sealt leiad häid soovitusi. Ära unusta vajalikke medikamente ja esma-abi vahendeid.

Logistika soovitused: Saateauto tuleb 4. juunil vajadusel Kohilasse rongile vastu. Rongi saabumisaeg kell 09:16 Kohilas.
Märjamaalt lähevad bussid Tallinnasse 5. juuni õhtul kell 19.00 ja 22.10.
Palverändureid saadab saateauto.

Palume tasuda osalemistasu 5 eurot üks palverännu päev ülekandega Eesti Jaakobitee Sõprade Selts arvele SEB pank EE531010220243380221. Selgitus: Palverännak jaakobiteel II, osalemise kuupäevad.
Kohtume jaakobiteel! Buen camino!