Kutsume palverändureid ühiselt pühal aastal etappide kaupa koos kõndima Eesti jaakobiteel. V etapp algab Pärnu-Jakobi kirikust 8. oktoobril kell 8.30, liigub sealt Pärnu Eliisabeti kirikusse ja lõppeb 9. oktoobril Tahkurannas.
Reede ja laupäev on planeeritud rändamiseks seetõttu, et kirikus pühapäeviti jumalateenistusel hõivatud koguduse liikmed ja vaimulikud saaksid rännakust osa võtta.
Võid osaleda rännakul etappide kaupa terve aasta jooksul või käia kaasa ainult ühe päeva.
Rännakule on oodatud kõik, kellele see huvi pakub. Kiriklikku kuuluvust ei küsita. Kui jalgsi käimine tundub liiga raske, võid rännutee ette võtta ka jalgrattaga aga siis pead arvestama, et päeva kulg liigub siiski jalakäia tempos. Saad teha pikemaid puhkepause ja jalgsi liikujaid järgi oodata.


Osalemiseks täida allolev registreerimisvorm:
https://forms.gle/Y4zcK9NfgFpZ86jF7

Registreerumine on oluline majutuse ja toitlustuse planeerimiseks. Oleme broneerinud majutuse Pärnus Eliisabeti kogudusele kuuluvas Lõuna hostelis.


Palume tasuda osalemistasu 5 eurot üks palverännu päev ülekandega Eesti Jaakobitee Sõprade Selts arvele SEB pank EE531010220243380221. Selgitus: Palverännak jaakobiteel V, osalemise kuupäevad.


Kui oled osalenud eelnevatel palverännu etappidel, siis võta kaasa kasutusel olnud palveränduri pass.
Majutuse ja toitlustuse eest toimub arveldamine kohapeal. Võta kaasa pisut sularaha.Kui tunned end seljakotti pakkides pisut nõutuna, ava kodulehel camino.ee palveränduri ABC. Sealt leiad häid soovitusi. Ära unusta vajalikke medikamente ja esma-abi vahendeid.Logistikast: Kui sulle nii paremini sobib, siis võid Pärnu-Jaagupisse tulla kohale juba neljapäeva õhtul aga sel juhul anna sellest varem ette teada. Kirjuta parnu-jakobi@eelk.ee aadressile kiri ööbimise sooviga.
Palverändureid saadab mõlemal rännupäeval saateauto.Info palverännu kohta täpsustub.
Kohtume jaakobiteel! Buen camino!